Over Hussaarts / de Vos

Hussaarts/de Vos is al sinds 1992 gespecialiseerd in het uitvoeren van tevredenheidsonderzoek voor organisaties die zich bezighouden met kennisintensieve dienstverlening. Tot onze klantenkring behoren o.a. diverse grote onderzoeksorganisaties (o.a. TNO, het Nederlands Meetinstituut en het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium), organisatieadviesbureaus en een groot aantal accountants- en belasting advieskantoren. Wij werken verder samen met het SRA, de grootste vereniging van Nederlandse accountants- en belastingadvieskantoren.

Hussaarts/de Vos werkt echter niet uitsluitend voor kennisintensieve dienstverleners en heeft ook veel ervaring binnen diverse andere sectoren. Zo voeren wij tevredenheidsonderzoek uit voor overheidsorganisaties en zijn wij bijvoorbeeld ook werkzaam binnen de ICT-dienstverlening en de gezondheidszorg. Tot onze klantenkring behoren verder ook Hagemeyer en Schneider Electric, 2 grote bedrijven binnen de elektrotechnische markt.

Hussaarts/de Vos is in 1992 opgericht door de beide huidige partners drs. F.J.M. Hussaarts en drs. P.C. de Vos en is gevestigd in Capelle a/d IJssel.